unnamed
Al meer dan 40 jaar verzorgen wij uw huid

Huidverzorging - Haleakala

De huid is een orgaan dat ons continu beschermt. Als we goed voor onze huid zorgen dan blijft deze zo lang mogelijk gezond en kunnen we huidproblemen voorkomen, maar ook huidveroudering vertragen. Met een gezonde huid zien we er goed uit en voelen we ons beter. 

Haleakala heeft ruim 40 jaar expertise in het verzorgen van huiden. Met onze ervaring en innovatieve apparatuur zoals een huidmeting passen wij elke behandeling aan op wat uw huid op dat moment nodig heeft. 

Gezichtsbehandelingen

Wilt u een frisse en super schone huid? Dan is de reinigen 45 min behandeling met uitgebreide huidreiniging geschikt. Dit is een dieptereiniging met peeling, zodat ook de poriën goed schoon worden. Na de behandeling met een reinigend masker, kalmeren we uw huid nog verder na met de Cold Hammer massage.
 
Daarna is de huid heerlijk fris en voelt weer schoon en glad aan.
 

Om uw huid te verzorgen en in een goede conditie te houden, is de Haleakala huidbehandeling verzorgd en ontspannen zeer geschikt. Deze behandeling is een mooie aanvulling op een dagelijkse huidroutine.


Deze intensieve behandeling geeft de huid vitaliteit en comfort. Na afloop van de behandeling voelt de huid zacht, comfortabel en veerkrachtig aan.


Wat deze behandeling tot een topbehandeling maakt, is het uiteindelijke resultaat en het ontspannen genieten. We starten met een huidmeting. Daarna bespreken we wat de huid nodig heeft. De behandeling start met een ontspannende dubbele reiniging met micromassage.
 

Met een huidmeting analyseren we uw huid en krijgen we direct een beeld van de conditie van uw huid.

Misschien epileert u altijd zelf of heeft u uw wenkbrauwen wel eens laten modelleren, maar heeft u ze wel eens echt laten perfectioneren? Laten stylen?