Over haleakala

Haleakala The Art of Beauty

De naam Haleakala betekent in het Hawaiaans ‘huis van de zon’. De schitterende vulkaan staat bekend om zijn stille kracht en zijn variatie in schoonheid. Haleakala The Art of Beauty wil dat op ieder moment uw schoonheid het meest tot zijn recht komt.

De toewijding, kennis van zaken en de vriendelijke specialisten zorgen dat een behandeling en advies altijd op maat is. The Art of Beauty is een aangename omgeving, de luxe van aandacht, schoonheid en een ontspannen gevoel.

Haleakala is een specialist in schoonheid en biedt behandelingen en producten voor:

huidverzorging – huidproblemen – huidverbetering – anti-aging − definitief ontharen & make-up

 

Eigenaar van Haleakala
Janny Haveman

De kunst van het mooier maken, daar zijn we sterk in. En omdat een mooie omgeving aangenaam is, hebben we het instituut door Jan de Bouvrie laten ontwerpen en inrichten om in stijl te genieten van exclusieve behandelingen met de beste resultaten. Onze uitdaging is om uw huid zo lang mogelijk in topconditie te houden.

Bij Haleakala vinden we het belangrijk om huidverbetering en ontspanning samen te laten komen. In een stijlvolle omgeving kunt u genieten van een behandeling die de huid verbetert terwijl u zich volledig kunt ontspannen. Uiteraard geven we na afloop van de behandeling een op maat gemaakt en eerlijk advies.

We bieden u behandelingen en producten van de beste merken en gebruiken moderne technieken met bewezen resultaten. De specialistes zijn gediplomeerd, zij behandelen u met zorg en persoonlijke aandacht. Klanten zijn voor ons belangrijk en bijzonder.

ons team

Ontmoet onze specialisten

We werken met een vast team van schoonheidsspecialistes die hun kennis up-to-date houden met het lezen van vakbladen, door regelmatig nascholingscursussen en trainingen te volgen in de nieuwste behandelingen en technieken.

De deskundige specialistes waarborgen de kwaliteit van de behandelingen door passie voor hun vak en liefde voor de klanten.

‘De gediplomeerde specialistes staan graag voor u klaar.’

De aanpak bij Haleakala

De eerste behandeling start met een intake. We bespreken uw wensen en u krijgt uitleg over de behandeling en het merk waarmee we u behandelen. Voordat we de behandeling uitvoeren, bespreken we nauwkeurig de wensen en het resultaat.

Bij Haleakala leven we alle regels en procedures ten aanzien veiligheid en hygiëne nauwkeurig na volgens de RIVM. We streven naar kwaliteit en de beste resultaten.

De werkwijze

Tijdens het eerste bezoek vindt er na het invullen van een vragenlijst een gesprek plaats over de huid, wensen en eventuele klachten.

De specialiste wil een zo compleet mogelijk beeld krijgen om te adviseren wat het best bij uw huid en levensstijl past.

Na een huidmeting volgt een voorstel voor de behandeling en krijgt u advies over hoe u de huid thuis het beste verzorgt.

Haleakala The Art of Beauty

Openingstijden:

Maandag     op afspraak

Dinsdag       9:00 – 21:30

Woensdag   9:30 – 21:30

 

Donderdag   9:30 – 18:00

Vrijdag            9:00 – 21:30

Zaterdag        9:00 – 17:00

Contact

Haleakala The Art of Beauty