Huidverjonging

Zuurstof Therapie

Ziet uw huid er dof, futloos en verslapt uit? De zuurstofbehandeling is een perfecte natuurlijke anti-aging, omdat de speciale vitaminen, het hyaluron en de zuurstof een huid onmiddellijk laten stralen. Deze heerlijke ontspannende behandeling werkt cel vernieuwend, regenereert de huid en is geschikt voor ieder huidtype. De huid ziet er direct na de behandeling voller en gladder uit, waardoor het lijkt of deze gelift is. De fijne droogte lijntjes zijn verdwenen. Ook huidaandoeningen, zoals acné en rosacea, verbeteren zichtbaar door de zuurstofbehandeling.

Geschikt voor: anti-aging van het gezicht, voor bruiden die er stralend uit willen zien en voor en na een feestje om de huid op te peppen.

Ik ben al vele jaren een fan van de zuurstofbehandelingen: wat is het gaaf om halverwege de behandeling te zien dat de behandelde helft van je gezicht er net iets frisser en strakker uitziet dan de andere helft!! Je wenkbrauwen staan net iets hoger dan die aan de andere kant. Toen ik na een behandeling een keer een boodschap ging doen kreeg ik een compliment van de winkelier, hij vond dat ik er heel goed uit zag, het viel op, zei hij. Dit effect is precies wat je van een schoonheidsbehandeling verlangt: gewoon een frissere, verzorgde uitstraling. Inmiddels volg ik het jaarprogramma bij Haleakala: tegen een maandelijks vast bedrag ontvang ik al mijn verzorgingsproducten en iedere 6 weken een zuurstofbehandeling. Ik ben enthousiast!
Mary
Top behandeling. Mijn grauwe huid heeft weer kleur en straalt. Ik ben zeer tevreden over het resultaat van deze behandeling.
Evelien
Na een verdrietige periode in m’n leven zag ik er zorgelijk en afgetobt uit. Janny adviseerde mij de zuurstof behandeling in te zetten. Zo blij dat ik haar advies heb opgevolgd. Zie er op een natuurlijke wijze weer veel beter uit. M’n huid en ik strálen weer. En? Ook niet onbelangrijk; het is ook nog een aangename behandeling om te ondergaan.
Marina