Anti-aging

Kuurprogramma's

Iedereen wil graag de beste behandelingen, afgestemd op huidtype en huidprobleem. Afhankelijk van de conditie en vraag van een huid (oa. lijntjes en/of rimpels, pigmentvlekken, littekens, droog, dof of acne), biedt Haleakala speciale kuur- behandelingen aan om een huid gezond en mooier te maken.

Bent u op zoek naar de beste huidkuren, dan bent u bij ons aan het goede adres. 

Kuurprogramma's

 Zeer geschikt voor anti-aging en huidverbetering

‘Verbeter snel uw huid’ is een uniek kuurprogramma om de huid snel gezond en mooier te maken. Het voordeel van dit programma is dat de specialiste de huid met verschillende technieken en apparatuur in een korte tijd in topconditie brengt.

Het kuurprogramma combineert verschillende behandelingen en technieken

Be Lifted Plasma huidkuur voor minder rimpels en een strakkere huid

Deze unieke liftkuur is geschikt voor gezicht, de hals en het decolleté. De boven- en onderoogleden worden gelift en lachrimpels en littekens vermindert zonder chirurgische ingrepen. 

Vaak is een eenmalige behandeling voldoende, maar we voeren deze behandeling ook uit in kuurverband. Een kuur bestaat uit maximaal 3 behandelingen en heeft een korte hersteltijd van 5 tot 7 dagen. 

Misschien epileer je altijd zelf of heb je je wenkbrauwen wel eens laten modelleren, maar heb je ze wel eens echt laten perfectioneren? Laten stylen?

Dit is een abonnement voor 12 afspraken.
Bij aanschaf van dit abonnement kunt u een eyebrow of ander makeup product naar keuze uitzoeken.

Wanneer is een Cold Plasma behandeling geschikt?

  • Huidverjonging
  • Vermindering van onzuiverheden
  • Wondgenezing
  • Vermindering van couperose en rosacea
  • Vervaging van pigmentvlekken
  • Het bestrijden van kalknagels

In kuurverband en met de juiste producten voor thuis behalen we het grootste resultaat.

De kuur is geschikt voor huidproblemen en huidveroudering en bestaat uit:

3 – 6 – 12 behandelingen en is geschikt voor verschillende huidtypen.

Safe Skin Rejuvination om de huid egaler te maken en ouderdomsvlekken te verminderen

De Safe Skin Rejuvination is een ultramodern apparaat voor een veilige en effectieve huidkuur om een huidtint te egaliseren, een huid te verstevigen en ouderdomsvlekken te verminderen. Het stimuleert de productie van collageen, waardoor de huid voller wordt en fijne lijntjes en tekenen van huidveroudering verminderen. Gedurende drie tot vier maanden na de kuur blijft de huid zich verbeteren.

De kuur bestaat uit 3 – 6 – 9 behandelingen en heeft ook een programma voor thuis.

Zuurstof een natuurlijke anti-aging kuur – de favoriet van de sterren

Zuurstof Therapie is een perfecte natuurlijke anti-aging om een huid opnieuw te laten stralen. Deze heerlijke en ontspannende kuur werkt cel vernieuwend, regenereert de huid en is geschikt voor ieder huidtype. De huid ziet er direct na de behandeling voller en gladder uit, waardoor het lijkt of deze gelift is.

De kuur bestaat uit: 3 – 6 – 12 behandelingen en is geschikt voor alle huidtypen.

Huidpeelings voor een mooie, gezonde en gladde huid.

De verschillende soorten peelings zijn bedoeld om een huid weer mooi en gezond te maken. Er zijn verschillende soorten huidproblemen die allemaal een andere aanpak vragen. Of het nu gaat om een verstopte huid, puistjes, littekens of vlekjes, onze aanpak is altijd maatwerk.

De kuur is geschikt voor huidproblemen en huidveroudering en bestaat uit:

3 – 6 – 12 behandelingen en is geschikt voor verschillende huidtypen.

Verjong je huid met Ultrasound Therapie Met een ultrasound behandeling is het mogelijk om een verslapte huid iets te verstevigen. Je krijgt op een natuurlijke manier een mini facelift zonder operatie. Het resultaat is al na 1 behandeling een jonger uitziende, frissere huid.

3 – 6 – 12 behandelingen en is geschikt voor verschillende huidtypen.

Een krachtige 100% natuurlijke behandeling met biologische micronaald. Een huid wordt gelift, gladder, voller en strakker. De behandeling kan op elk deel van gezicht of lichaam worden toegepast, zelfs op een gevoelige huid.

Er wordt gewerkt met de Spongilla Spicules, een extract van de zoetwaterspons. Zoetwatersponzen ontwikkelen dit afweersysteem om zichzelf te kunnen beschermen. Sponge spicules worden niet geabsorbeerd, maar kunnen 24 tot 48 uur in de huid blijven en worden vervolgens afgevoerd met het stratum corneum/de hoornlaag.

Na 2-3 dagen kan de huid (extreem) gaan vervellen. Deze gradatie verschilt per persoon. Dit proces duurt echter maar enkele dagen.

Microneedling is actie!

Microneedling is een behandeling waarbij er met een pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via die kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Microneedling kan voor verschillende doelen ingezet worden.

RIMPELS VERMINDEREN
Verzacht én vertraag fijne lijntjes en rimpels Snel, effectief en pijnloos een jongere en gezondere huiduitstraling behouden of terugkrijgen, wie wil dat nu niet…

De behandeling maakt gebruik van de originele gepatenteerde collageen draden die op een natuurlijke wijze het lichaam helpt én aanzet tot huidverbetering. Dit is de perfecte behandeling om de huid te verstevigen, fijne rimpeltjes glad te strijken en diepere rimpels te verzachten. Zonder snijden, huidbeschadiging of pijn