unnamed
Al meer dan 40 jaar verzorgen wij uw huid

Huidverzorging

De huid is een orgaan dat ons continu beschermt. Als we goed voor onze huid zorgen dan blijft deze zo lang mogelijk gezond en kunnen we huidproblemen voorkomen, maar ook huidveroudering vertragen. Met een gezonde huid zien we er goed uit, voelen we ons beter en maken we een eerste goede indruk.

Gezichtsbehandelingen

Met een huidmeting analyseren we uw huid en krijgen we direct een beeld van de conditie van uw huid.

Wilt u een frisse en super schone huid? Dan is de reinigen 45 min behandeling met uitgebreide huidreiniging geschikt. Dit is een dieptereiniging met peeling, zodat ook de poriën goed schoon worden. Na de behandeling met een reinigend masker is de huid heerlijk fris en voelt de huid schoon en glad aan.
 

Om uw huid te verzorgen en in een goede conditie te houden, is de Haleakala huidbehandeling verzorgd en ontspannen zeer geschikt. Deze behandeling is een mooie aanvulling op een dagelijkse huidroutine.

Deze intensieve behandeling geeft de huid vitaliteit en comfort. Na afloop van de behandeling voelt de huid zacht, comfortabel en veerkrachtig aan.

Wat deze gezichtsbehandeling tot een topbehandeling maakt, is het uiteindelijke resultaat, het ontspannen genieten en de manier waarop u letterlijk lekkerder weer naar buiten stapt. Niet alleen uw huid heeft een boost gekregen maar ook uw gehele lichaam door de NuCalm Light Experience
 


Misschien epileert u altijd zelf of heeft u uw wenkbrauwen wel eens laten modelleren, maar heeft u ze wel eens echt laten perfectioneren? Laten stylen?
 


Het doel van deze behandeling is om de mannenhuid intensief te reinigen en glad en fris te maken. De behandeling is geschikt voor iedere man die er perfect verzorgd uit wil zien.

Een behandeling voor de man die een druk bestaan heeft en er verzorgd uit wil zien en ook wil ontspannen.

Deze behandeling vertraagt huidveroudering en gaat rimpels tegen. Het is de ideale behandeling om er goed uit te blijven zien.