Huidverzorging

Ultiem genieten 90 min

Wat deze behandeling tot een topbehandeling maakt, is het uiteindelijke resultaat en het ontspannen genieten. We starten met een huidmeting. Daarna bespreken we wat de huid nodig heeft. De behandeling start met een ontspannende dubbele reiniging met micromassage.

De huid voelt door de Aqua Peel behandeling weer glad en zacht aan en is heerlijk schoon en fris.  Daarna volgt de Lifting Therapie – Radio Frequentie verwarmt de huid inwendig waardoor colllageen en elastine gestimuleerd en geherstructureerd worden. Het lichaam gaat dus ook zelf aan het werk! De huid zal steviger en elastischer worden. Speciale werkstoffen en oliën zullen diep in de huid doordringen zodat de huid een oppepper krijgt terwijl u ontspant. Om nog verder heerlijk te ontspannen volgt een therapeutische Oosterse gezicht- schouder- en hoofdmassage, gericht op de energiepunten.

Tijdens deze behandeling krijgen de handen een voedende handpakking, een behandeling om de fijne lijntjes rond de ogen te verminderen en de Cold Hammer-massage, dit alles gecombineerd met een NuCalm Light Experience. De touch-up make-up maakt deze behandeling compleet. Een echte aanrader voor iedereen die een zichtbaar mooiere huid,  totale ontspanning wil en daadwerkelijk lekkerder naar buiten wil stappen.

Dubbele reiniging met Aqua Peel – boost voor de huid met apparatuur- -Lifting Therapie met Radio Frequentie – zeer uitgebreide massage van gezicht, schouders en hoofdhuid – NuCalm Light Experience –  speciaal afgestemd masker – handpakking – oogmasker – Cold Hammer massage