Huidverjonging​

Pro-aging

Een mooie stevige huid en er jeugdig uitzien, dat wil toch iedereen. Bij Haleakala geven we unieke behandelingen om de huid te verstevigen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. De moderne technieken waarmee we werken, verbeteren de huidstructuur, stimuleren de aanmaak van collageen en gaan huidveroudering tegen. We voeren de behandelingen deskundig en veilig uit met zichtbare resultaten. 

De huid wordt gladder, egaler en steviger.

Onze technieken

Dit is de perfecte behandeling om de huid te verstevigen, fijne rimpeltjes glad te strijken en diepere rimpels te verzachten. Zonder snijden, naalden, huidbeschadiging of pijn

Deze unieke behandeling is bedoeld voor het liften van de boven- en onderoogleden, het corrigeren van lachrimpels en het verminderen van rimpels en littekens zonder chirurgische ingrepen.

Deze unieke behandeling is bedoeld voor het liften van de boven- en onderoogleden, het corrigeren van lachrimpels en het verminderen van rimpels en littekens zonder chirurgische ingrepen zonder hitte.

Ziet uw huid er dof, futloos en verslapt uit? De zuurstofbehandeling is een perfecte natuurlijke anti-aging, omdat de speciale vitaminen, het hyaluron en de zuurstof een huid weer laten stralen.

Safe Skin Rejuvination is een veilige en effectieve behandeling waarbij intensieve lichtpulsen worden gebruikt om de huidtint te egaliseren, de huid te verstevigen en ouderdomsvlekken te verminderen.

Ieder huidprobleem vraagt om een andere aanpak. Nadat we het probleem hebben besproken, kijken we naar welke methode en technieken nodig zijn om de huid te verbeteren. Om de huid weer gezond en glad te maken gebruiken we o.a. speciale huidpeelings om de beschadigde huidlagen op een veilige manier te verwijderen.

Microneedling is actie!

De huid gaat zichzelf herstellen door extra celdeling en aanmaak van de belangrijkste proteïne: collageen. Collageen is een eiwit die de huid stevig en glad houdt. De huid wordt zachter, voller en krijgt een frissere look. De huid zal per direct jonger, dikker en steviger aanvoelen.

Verjong je huid met Ultrasound Therapie Met een ultrasound behandeling is het mogelijk om een verslapte huid iets te verstevigen. Je krijgt op een natuurlijke manier een mini facelift zonder operatie. Het resultaat is al na 1 behandeling een jonger uitziende, frissere huid.

De kuur bestaat uit 3, 6 of 9 behandelingen en een huidverzorgingsprogramma voor thuis. Tijdens de kuur kijken we welke behandeling op dat moment het beste voor de huid is. De behandelingen zijn een mix van behandelingen met of zonder apparatuur. Tijdens de kuur gebruiken we de volgende technieken:
  • zuurstof
  • flitslicht
  • huidpeelings
  • massages
  • ultrageluidsgolven
  • hydro microdermabrasie
  • maskers en serums
 

Evelien's Review

Haleakala is als een warm bad,

" Je stapt er binnen en voelt je direct ontspannen en welkom. Het ruikt er heerlijk en er is echt aandacht voor jou als persoon. Daarnaast zijn Janny en haar team onwijs enthousiast, vol passie en hebben ze heel erg veel kennis in huis om jou te adviseren met welk huidprobleem dan ook. Haleakala staat ook nooit stil, er zijn altijd wel weer nieuwe technieken en apparaten voor huidverbetering (maar wel 100% veilig, alles wordt eerst zelf uitgebreid getest). Ben je eenmaal bij Haleakala geweest, dan wil je niet anders meer! Prachtige producten, behandelingen en een team met veel passie en kennis!"