dermarolling
Huidverzorging

Dermarolling

Wat doet het?
De huid gaat zichzelf herstellen door extra celdeling en aanmaak van de twee belangrijkste proteïnen: collageen en elastine. Het netwerk voor een huid die de stevigheid geeft.
De huid wordt zachter, voller en krijgt een frissere look.
De huid zal per direct jonger, dikker en steviger aanvoelen en dit is vaak alleen nog maar onze voorbehandeling.

Dermarolling is actie!

De behandeling is veilig én pijnloos.

Wij hebben bewust gekozen voor 0,02 mm, want veiligheid staat uiteraard voorop.
Het zijn 8 rijen met 192 gesteriliseerde micro naaldjes van chirurgisch staal, speciaal designed om de bovenste huidlaag te penetreren.

Wat is een dermaroller?
Een dermaroller is een vrij uniek type schoonheidsapparaat welke is ontworpen voor huidneedling therapieën. Dit is perfect voor veel huidaandoeningen zoals veroudering (rimpels, verslapping), littekens (acne en chirurgische) en hyperpigmentatie.

Een dermaroller wordt gebruikt om een huid dikker te maken door het regeneratieproces van de huid te stimuleren.
Dit is precies wat een huid nodig heeft om rimpels en littekens te verminderen.

Voordeel #1
Dermarollers zijn revolutionair en bijzonder effectief. Ze verhogen de productie van collageen en elastine, wat weer zorgt voor dat ‘bouncy’ effect wat met de loop der jaren steeds minder wordt.

Voordeel #2
Verminderd bultjes, littekens, fijne lijntjes en rimpels.
Het stimuleert het natuurlijke proces van huidverjonging en geeft per direct een gezondere en gladdere look, alsof je net een boswandeling hebt gemaakt

Voordeel #3
Het vergroot de werking van de aangebrachte actieve ingrediënten enorm.

Voordeel #4
De huid wordt een perfect canvas voor make-up, niet alleen wordt de huid optisch, maar ook daadwerkelijk gladder en zal een foundation ook mooier uitkomen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Afhankelijk van het behandeldoel is microneedling eenmalig in te zetten, of in kuurverband (4-6 behandelingen). Het eindresultaat is niet direct zichtbaar omdat de huid tijd nodig heeft om collageen en elastine aan te maken. In verband met de gevoeligheid van de huid voor direct zonlicht zullen de meeste behandelingen gedaan worden in het najaar en de winter.

Tip:
Combineer dermarolling met onze cosmeceuticals, en laat de jaren maar komen ;)

Belangrijk
Na de behandeling is Tender Love & Care geboden. Gebruik dan ook altijd een zonbeschermer.

Dermarollers zijn veilig – maar alleen in de juiste handen!

De dermarollernaalden die wij gebruiken zijn lang genoeg om de productie van collageen en elastine in de huid te bevorderen, maar ze zijn ook kort genoeg om veilig te kunnen needlen zonder enige schade aan de huid toe te brengen en dat zonder pijn!