Huidproblemen Oplossen

Huidaandoeningen komen in een aantal vormen voor. Ze tasten de gezondheid van de huid aan, ze zien er niet goed uit en voelen niet prettig aan. Actieve acné, roodheid, schilfering, pigment, ouderdomsvlekken, vervelende bultjes of plekjes zijn veel voorkomende huidproblemen die we bij Haleakala goed kunnen behandelen.

Haleakala biedt speciale behandelingen en kuren aan bij huidproblemen. Veiligheid en  resultaat van de behandeling staan centraal. We werken samen met u aan een plan om de huid weer gezond en mooi te maken. De behandelingen en methodes hebben hun effectiviteit de afgelopen jaren bewezen.

Huid problemen oplossen

Haleakala behandelt de volgende huidproblemen:

Acné is niet fraai en in veel gevallen zelfs pijnlijk. Een gladde gezonde huid lijkt dan zo ver weg. Dat hoeft niet, in een paar weken een rustiger huidbeeld, het kan!
Kom langs, we helpen echt graag!

Heeft u last van rode vlekjes, wangen en/of een rode neus? Dan zou dit weleens couperose (of ‘teleangiëctastieën’) kunnen zijn. Het is gelukkig een onschuldig verschijnsel, maar wordt geregeld als cosmetisch storend ervaren.

Er is eenvoudig iets aan te doen door middel van licht of Coagulatie Therapie. Tijdens de eerste afspraak worden de huid en de vaatjes bekeken. Hierna wordt een behandelplan opgesteld met persoonlijk advies voor de behandeling.  

49,- per 15 min. 75,- per 30 min.

Lijntjes, schilfers, rode plekjes en/of jeuk. Een te droge of gevoelige huid is niet plezierig. Met een huidmeting brengen we in kaart wat de huid precies tekort komt, om weer in balans te kunnen komen.

De pigmentvlek wordt ook wel de nieuwe rimpel genoemd, zo vaak zien we deze. De 1 vindt ze mooi, de ander is ze liever kwijt dan rijk. Dat laatste kan en zelfs vrij eenvoudig. Kom langs om te kijken welke methode voor u het meest geschikt is.

Wij noemen ze liever wijsheid wrat dan ouderdomswrat, klinkt vriendelijker toch?
De officiële naam is Verrucae Seborrhoicae en zijn volkomen onschuldig.
Ze zien eruit als grillige, bruin zwarte plekken met een ruw oppervlak.
In een grote studie bleek dat mensen van 50+ er bijna allemaal minstens 1 hebben.

Atrofische littekens zijn meestal klein, rond en liggen wat verzonken in de huid.
Bij een peeling versnellen we de celdeling, er treedt dan een vernieuwing op van de opperhuid. De huid wordt dan egaler waardoor het litteken, of de littekens minder opvallen.

Plasma en Microneedling zijn ook een veel gebruikte technieken. Kom gerust langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Een zonbeschadigde huid wordt dun en het collageen en elastine verzwakken. Daardoor kan de huidrimpelig, rood en zelfs wat ruw aanvoelen, ook verschijnen er vaak wat pigmentvlekjes. De kans op huidkanker wordt vergroot. Wat nu? Kom gerust langs voor een advies.

Je hoeft geen expert te zijn om te zien of iemand rookt. Een huid is meestal grauw en grijzig van kleur, doordat bloedvaatjes door de nicotine vernauwd worden.
Ook geeft het een verstoorde wondgenezing en rimpels. Kom langs voor een afspraak voor een plan van aanpak.

Steelwratjes zijn goedaardige, kleine zachte uitstulpinkjes van de opperhuid. Vaak op plaatsen waar wrijving is, bijvoorbeeld met kleding of sieraden. Ze kunnen eenvoudig verwijderd worden.

Hars, wax, pincet of door middel van definitief ontharen, er is veel mogelijk.
Kom langs dan bespreken we de mogelijkheden.

De aanpak

We starten met een intake

Tijdens het eerste bezoek bespreken we de conditie van de huid en het eventuele huidprobleem. Aan de hand van een vragenlijst brengen we alles in kaart en bespreken we welke behandeling nodig is en hoe vaak. We analyseren de huid en op basis van de huidmeting stellen we samen met u een behandelplan op. Dit behandelplan bestaat uit een huidverzorgingsplan voor thuis en de behandelingen bij Haleakala. Tijdens de behandelingen geven we advies en bespreken we de resultaten.  

5/5
Uitgelichte service

Definitief ontharen

Vindt u die overtollige haren op benen, oksels, gezicht of rug ook zo storend? Wilt u mooie gladde benen tijdens het sporten, op het strand of gewoon voor uzelf zodat u niet meer dagelijks hoeft te scheren? 

Kies dan voor de Save Hair Remover, een zachte maar effectieve methode die de haren gemakkelijk en definitief verwijdert.
 
shutterstock_1699717276
shutterstock_1229073814-scaled