Jeuk Jeuk Jeuk!

jeuk

Lente, heerlijk! Het zonnetje laat zich weer wat meer zien. De winterjassen kunnen weer uit de kast en zomerkleding in de kast.
Lekker flaneren, drankje op een terras en een beetje bij kleuren. Voor veel mensen is dit inderdaad de gedachte bij de lente.

Helaas zijn daar ook pollen én hooikoorts….

Rode, jeukerige, tranende ogen. Jeukende gehemeltes, jeukende neuzen, ontelbare keren niezen, loopneuzen… Eigenlijk gewoon; JEUK EVERYWHERE. Logisch ook dat je je daar heel ellendig van kan gaan voelen. Gelukkig bestaan er meerdere oplossingen, alleen heeft helaas veel medicatie een gevolg dat ze je heel moe maken. Wij willen die dames en heren graag helpen.

Bij ons is het mogelijk om zuivere zuurstof te inhaleren, hierdoor krijgt je neus meer ruimte en krijg jij weer meer lucht. Ook verlicht het eventuele hoofdpijnen en krijg je een boost energie. Maar ook Shiseido denkt met de hooikoorts patiënten mee.

Zo heeft Shiseido producten ontwikkeld met een anti pollen laag:

Benefiance Day Cream  SPF 25 & Wrinkle Smoothing Day Emulsie SPF20

Met anti pollen-zon-luchtvervuiling laag. Pollen blijven niet plakken en dus zullen ze minder makkelijk bij jouw ogen en neus terecht komen.

Essential Energy Hydrating Day Cream SPF 20

Een bommetje energie voor de huid die de pollen geen kans geeft en alle kriebels wegneemt.

Vital Perfection Uplifting and Firming Day Cream SPF30 & Uplifting and Firming Day Emulsie SPF30

Pakt zichtbare huidveroudering aan – diepe rimpels, fijne lijnen en donkere vlekjes – met pure retinol. De huid lijkt stevig, helder en gelift.

White Lucent Brightening Gel Cream

Een verfrissende gel cream die de huid hydrateert voor een heldere tint.

Meer weten? Behandeling inplannen of een bovenstaand product bestellen?

Bel/App 035-6020488

[email protected]