Jeuk Jeuk Jeuk!

jeuk

Lente, heerlijk! Het zonnetje laat zich weer wat meer zien, de winterjassen kunnen eindelijk weer de kelder of de zolder op en de slippers kunnen uit de kast! Lekker flaneren, drankje op een terrasje en een beetje bij kleuren. Voor veel mensen is dit inderdaad de gedachte bij het heerlijke lente seizoen.

Helaas zijn daar ook pechvogels onder ons; de hooikoorts patiënten.

Rode, jeukerige, tranende ogen. Jeukende gehemeltes, jeukende neuzen, ontelbare keren niezen, loopneuzen… Eigenlijk gewoon; JEUK EVERYWHERE. Logisch ook dat je je daar heel ellendig van kan gaan voelen. Gelukkig bestaan er meerdere oplossingen, alleen heeft helaas veel medicatie een gevolg dat ze je heel moe maken. Wij willen die dames en heren graag helpen.

Bij ons is het mogelijk om zuivere zuurstof te inhaleren, hierdoor krijgt je neus meer ruimte en krijg jij weer meer lucht. Ook verlicht het eventuele hoofdpijnen en krijg je een boost energie. Maar ook Shiseido en Maria Galland denken met de hooikoorts patiënten mee.

Zo hebben Shiseido en Maria Galland producten ontwikkeld met een anti pollen laag:

Benefiance Day Cream SPF 25

Met anti pollen-zon-luchtvervuiling laag. Pollen blijven niet plakken en dus zullen ze minder makkelijk bij jouw ogen en neus terecht komen.

Essential Energy Day Cream SPF 20

Een bommetje energie voor de huid die de pollen geen kans geeft en alle kriebels wegneemt.

Maria Galland 97 SPF 30 en SPF 50: Vitamine B3 gaat de pigment vlekjes tegen, de anti vervuiling en pollen laag legt een ‘gaasje’ over de huid heen waardoor vervuiling en pollen geen kans maken. Geen volwaardige dagcrème, wel perfect als bescherm laagje of als primer te gebruiken.

Meer weten? Behandeling inplannen of een bovenstaand product bestellen? 

035-6020488

Mail@haleakala.nl