Waar zouden we zijn zonder zuurstof?

Laatst was ik op een zonnige, koude zondag heerlijk aan het wandelen in de Soesterduinen. Eenmaal terug in de auto keek ik in de achteruitkijk spiegel en zag ik een glanzende huid terug kijken. Rode blossen, een lekkere doorbloeding en een gezonde gloed op mijn huid. Zag ik er elke dag maar uit alsof ik 3 uur in het bos had gewandeld…

Hoe komt het toch dat de buitenlucht zoveel doet voor je huid? Ik zou het wel in een potje willen stoppen.
Wat er wel  heel dichtbij komt is een infusion behandeling:
Pure zuurstof doet wonderen voor je huid. Helaas is de kennis nog niet zo ver dat we het ook daadwerkelijk in een potje kunnen stoppen, maar we kunnen het wel al in de huid sluizen. Sterren als Madonna, Kim Kardashian, Katy Perry en Justin Timberlake zweren bij deze behandeling. Maar ook Wendy en Chantal zijn fan. In Nederland wordt het steeds populairder, wij snappen wel waarom!

Een behandeling van 30 minuten waar je als nieuw onder vandaan komt.
Een behandeling van 30 minuten waar je fijne lijntjes aanzienlijk minder worden.
Een behandeling van 30 minuten waarin je huidbeeld sterk, maar echt sterk verbeterd.
Een behandeling van 30 minuten waarin je grauwe, vermoeide huid een echte oppepper krijgt.
Een behandeling van 30 minuten waarin je daadwerkelijk jaren terug in de tijd gaat.
Een behandeling van 30 minuten waarin je alleen maar heerlijk hoeft te liggen en te ontspannen…

Hoe ziet zo’n behandeling er dan uit?
We beginnen met een  reinigende massage, daarna zal de huid gereinigd worden d.m.v. een peeling / scrub of we kiezen voor een op zichzelf staande huidverjongende behandeling: Derma Rolling.
Derma Rolling betekent actie – je huid gaat in actie.
Het zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd, daardoor wordt de celdeling en de aanmaak van extra collageen en elastine in actie gezet. Voor die stevige, vollere maar ook frissere look. De roller zorgt ook dat het serum beter opgenomen kan worden. We zullen het serum airbrushen over de huid en daarna met een pen met pure zuurstof de huid in sluizen. Welk serum we gebruiken hangt af van je huidconditie en wensen.

 

Wat is het resultaat?
Na 1 behandeling zie je direct resultaat, maar wil je er langer en nog meer plezier van en ga je voor de top, dan raden we een kuur aan.
Nieuwsgierig geworden? Klik dan door