Huidverzorging

Ultiem verzorgen en ontspannen 90 min

Wat deze behandeling tot een topbehandeling maakt, is het uiteindelijke resultaat en het ontspannen genieten. We starten met een huidmeting. Daarna bespreken we wat de huid nodig heeft. De behandeling start met een ontspannende dubbele reiniging met micromassage.

De huid voelt door de Aqua Peel behandeling weer glad en zacht aan en is heerlijk schoon en fris.  Daarna volgt de Lifting Therapie – Radio Frequentie verwarmt de huid inwendig waardoor colllageen en elastine gestimuleerd en geherstructureerd worden. Het lichaam gaat dus ook zelf aan het werk! De huid zal steviger en elastischer worden. Speciale werkstoffen en oliën zullen diep in de huid doordringen zodat de huid een oppepper krijgt terwijl u ontspant. Om nog verder heerlijk te ontspannen volgt een therapeutische Oosterse gezicht- schouder- en hoofdmassage, gericht op de energiepunten.

Tijdens deze behandeling krijgen de handen een voedende handpakking, een behandeling om de fijne lijntjes rond de ogen, hals en decolleté te verminderen en een Cold Hammer-massage, dit alles gecombineerd met een NuCalm Pro Light Experience. De Touch Up Make-up maakt deze behandeling compleet. Een echte aanrader voor iedereen die een zichtbaar mooiere huid, totale ontspanning wil en daadwerkelijk lekkerder naar buiten wil stappen.

Uiteraard bevat deze behandeling ook de Haleakala beleving.
Niet alleen onze aanrakingen zullen voor ontspanning zorgen, maar we zetten ook geur in met een ontspannende werking.

Daarnaast kunt u kiezen voor een versie van NuCalm Light en een verzwaarde deken.
Deze verzwaarde deken zal het lichaam foppen en laten denken dat u de complete behandeling geknuffeld wordt, zodat uw gelukshormoon omhoog zal gaan en stresshormoon zal dalen. Het gevolg? U loopt letterlijk met een fijner gevoel naar buiten.

Huidmeting – Haleakala beleving – Dubbele reiniging met Aqua Peel – Boost voor de huid met apparatuur – Lifting Therapie met Radio Frequentie – Zeer uitgebreide massage van gezicht, nek schouders en hoofdhuid – NuCalm Light Experience – Intelligent Skin Therapy vliesmasker – Handpakking – Hals- en decolleté masker – Cold Hammer massage – Touch Up