Huidverjonging

Safe Skin Rejuvination
(een klinische behandeling)

Safe Skin Rejuvination is een veilige en effectieve behandeling waarbij intensieve lichtpulsen worden gebruikt om de huidtint te egaliseren, de huid te verstevigen en ouderdomsvlekken te verminderen. Dit ultramoderne apparaat verhoogt de productie van collageen, waardoor de huid voller wordt en fijne lijntjes en tekenen van huidveroudering verminderen. Het resultaat is een fijnere huid, verbetering van de huidskleur en een jeugdige uitstraling. Gedurende drie tot vier maanden na de kuur blijft de huid zich verbeteren.

De Safe Skin Rejuvination-behandeling is geschikt om de huid van het gezicht, de hals, het decolleté en de handen te verstevigen.

TESTIMONIAL

In 2010 kwam ik Janny tegen. Ik had net als meerdere tieners veel last van een onrustige huid en werd daar niet blij van. Janny vertelde dat zij en haar team mij konden helpen om meer te gaan stralen en de huid rustig te krijgen. En zo kwam ik bij Haleakala terecht. Een fijn team met kennis over hoe de huid het beste behandeld kan worden in een toch wel fijne sfeer, vond ik.

In het begin heb ik regelmatig een gezichtsreiniging gedaan. De onrust van de huid nam af, maar kwam met stressvolle periodes toch hardnekkig terug. De stressvolle periodes werden minder, waardoor de tijd tussen de behandelingen ook verruimd kon worden met hetzelfde resultaat. En ik stapte altijd weer blij de deur uit.

In 2019 kwam een nieuwe behandelmethode, het flitsen, een pijnloze behandelmethode. Dit zou echt wat voor mij zijn; werd er geadviseerd. Door de bacterie te elimineren met een lichtflits zou de uitwerking naar acne en pukkeltjes verminderen. Dit klonk mij als muziek in de oren, want als ik hierdoor nog een verbeterslag van mijn huid zou krijgen kon ik helemaal mijn geluk niet meer op.

Ik besloot het flitsen te gaan doen en na 5 keer flitsen was nagenoeg alle onrust geheel uit mijn huid verdwenen. Zelfs tijdens de onrustige en onzekere coronaperiode ging het goed met mijn huid. Wauw, dit had ik nog nooit zo ervaren en wat straalde ik weer.

Nu ruim een half jaar later ben ik slechts 1 keer terug geweest voor een gezichtsreiniging om de huid weer te optimaliseren. De huid blijft bij mij in beweging onder invloed van stress, maar door de lichtflitsen is de huid beduidend rustiger tijdens deze periodes.

Ik ben erg blij met Haleakala en het team. Altijd in om het beste uit de huid te halen. Ik straal weer en zit letterlijk en figuurlijk goed in mijn vel, dankzij hen!

Arianne