Huidproblemen

SHR - Safe Hair Removal

Vindt u die overtollige haren op benen, oksels, in het gezicht of rug ook zo storend? Wilt u mooie gladde benen tijdens het sporten, op het strand of gewoon voor uzelf zodat u niet meer dagelijks hoeft te scheren? Kies dan voor de Save Hair Remover, een zachte maar effectieve methode die de haren gemakkelijk en definitief verwijdert. Alle haren, dik of dun, worden supergoed en veilig verwijderd. Een moderne en veilige methode voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei. Na zes tot acht behandelingen is er een definitieve sterke vermindering van ongewenste haargroei.

De behandeling is geschikt voor overbeharing op het gezicht, in de oksels, op de borst, rug, liezen en benen.

Waarom kiezen voor de Save Hair Removal methode?

  • Het is een uniek warmtesysteem die effectief haargroei verwijdert
  • De behandeling gaat snel door wel vijf flitsen per seconde
  • De glijdende beweging voelt prettig aan
  • Slecht 40 graden dus 100% veilig en pijnloos
  • Geschikt voor alle haar typen (ook blonde en rode haren)
  • De behandeling kan het gehele jaar worden uitgevoerd
  • Gediplomeerde specialisten voeren de behandeling uit

Maak een afspraak voor een gratis intake en een gratis proefbehandeling zonder verdere verplichtingen.

Vergoeding zorgverzekeraars:

Haleakala werkt met gediplomeerde specialistes en wordt door alle zorgverzekeraars erkend. De zorgverzekeraars vergoeden in de regel alleen behandelingen tegen overbeharing in het gezicht bij vrouwen. Voor de exacte vergoeding kunt u het beste contact opnemen met uw eigen zorgverzekeraar.

Ontharen zonder pijnlijke harsbehandelingen….. Dat wil ik ook! En dan vooral omdat het ook nog permanente ontharing betreft. In een aantal behandelingen, die uiterst snel en pijnloos zijn, is het mogelijk permanent van die ongewenste haren af te komen. Na een behandeling van de bikinilijn is scheren niet meer nodig en ben ik verlost van de ontstekingen, die meestal volgen op een scheerbeurt.
Tara
De beste beslissing die ik had kunnen maken! Dit had ik 10 jaar eerder moeten doen. Ik ben haarvrij en heb nergens meer omkijken naar.
Susanne
Momenteel ben ik bij Haleakala een sessie SHR behandelingen aan het doen voor het definitief ontharen van mijn bikinilijn. Normaal geen pretje, maar bij Haleakala halen ze je ongemakkelijke gevoel zo weg. En het steeds minder hoeven scheren is ook zooooo fijn!!
Jaimy
Wat super super geweldig!! Wat ben ik blij, na jarenlang pijnlijke harssessies ondergaan te hebben, met de nieuwe pijnloze laser. Ik kan wel dansen van geluk! Geen overtollige haargroei meer.
Tineke