Huidverzorging

Verzorgen & ontspannen 75 min

Deze intensieve behandeling geeft de huid vitaliteit en comfort. Na afloop van de behandeling voelt de huid zacht, comfortabel en veerkrachtig aan.

Deze intensieve huidverzorgende behandeling geeft extra voeding aan de huid. De hoogwaardige ingrediënten, gecombineerd met de speciale apparatuur geven de huid een fantastische boost.

We starten de behandeling met een huidmeting.
Daarmee kijken we in uw huid en weten precies hoe de conditie is en hoe we het beste resultaat uit deze behandeling kunnen gaan halen en het maximale uit uw huid.

Bij deze behandeling krijgt de huid een diepte reiniging. Maar voordat we deze inzetten, brengen we een concentraat aan en vervolgens een Micropeeling. Het gevolg is een betere huidstructuur en huidteint.
Tijdens het inwerken van de Micropeeling kunt u genieten van een hoofdhuidmassage.
Daarna volgt een enzympeeling zodat het reinigen nog eenvoudiger zal gaan.

Een belangrijk onderdeel van deze behandeling is de aangepaste massage van het gezicht, uiteraard nemen we uw schouders en nek ook mee.
De behandeling ronden we af door de huid te verwennen met een speciaal afgestemd op uw huid Intelligent Skin Therapy vliesmasker.

Als afsluiting gebruiken we ultrasoon-golven, de micromassage zorgt voor voeding in de diepere huidlagen en worden de huidcellen ook nog van zuurstof voorzien.

Uiteraard bevat deze behandeling ook de Haleakala beleving.
Niet alleen onze aanrakingen zullen voor ontspanning zorgen, maar we zetten ook geur in met een ontspannende werking.
Daarnaast kunt u kiezen voor Binaurel Beats of NuCalm Light en een verzwaarde deken.
Deze verzwaarde deken zal het lichaam foppen en laten denken dat u de complete behandeling geknuffeld wordt, zodat uw gelukshormoon omhoog zal gaan en stresshormoon zal dalen.
Het gevolg? U loopt letterlijk met een fijner gevoel naar buiten.

Meer lezen over NuCalm Pro?

Huidmeting – dubbele reiniging met concentraten en oa. porseleinaarde – enzympeeling – hoofdhuidmassage – boost voor de huid met apparatuur – ultrasoon apparaat met micromassage – gezichtsmassage – intelligent skin therapy vliesmasker – touch-up – Haleakala beleving