Huidverzorging

Relax & ontspan 75 min

Deze intensieve behandeling geeft de huid vitaliteit en comfort. Na afloop van de behandeling voelt de huid zacht, comfortabel en veerkrachtig aan.

Deze intensieve huidverzorgende behandeling geeft extra voeding aan de huid. De hoogwaardige ingrediënten, gecombineerd met de speciale apparatuur geven de huid een fantastische boost.

Bij deze behandeling krijgt de huid een dubbele reiniging. Met de Skin Scrubber wordt de huid direct gladder. Met een huidanalyse bepalen we wat de huid nodig heeft. De behandeling met de ultrasoon-golven en de micromassage zorgen voor voeding in de diepere huidlagen en worden de huidcellen van zuurstof voorzien. Een belangrijk onderdeel van deze behandeling is de zeer uitgebreide massage van het gezicht, schouders en hoofdhuid. De behandeling ronden we af door de huid te verwennen met een speciaal hydraterend en voedend masker.

Dubbele reiniging met micromassage – peeling –  boost voor de huid met apparatuur – ultrasoon apparaat met micromassage – zeer uitgebreide massage van gezicht en hoofdhuid – een speciaal afgestemd masker – touch-up