Welkom!

De kunst van het mooier maken, daar zijn we sterk in. En omdat een mooie omgeving aangenaam is, hebben we het instituut door Jan de Bouvrie laten ontwerpen en inrichten om in stijl te genieten van exclusieve behandelingen met de beste resultaten. Onze uitdaging is om een huid zo lang mogelijk in topconditie te houden.

Bij Haleakala vinden we het belangrijk om huidverbetering en ontspanning samen te laten komen en uiteraard geven we altijd een op maat gemaakt en eerlijk advies.

We bieden behandelingen en producten van de beste merken en gebruiken moderne technieken met bewezen resultaten. We kunnen nu zelfs toekomstige rimpels in kaart brengen en huidverzorging speciaal voor u op maat gemaakt, clean/green/healthy beauty, zonder belastende stoffen, zelfs 100% vegan. Onze specialistes zijn gediplomeerd, behandelen met zorg en persoonlijke aandacht. Iedere huid en dus cliënt is voor ons belangrijk en bijzonder.

De rode draad door alle behandelingen is ontspanning. Dit doen wij niet alleen met onze handen, maar ook met geur. Binaurel beats zorgen voor nog meer ontspanning en wij werken eventueel met een verzwaarde deken. Het lichaam denkt dan dat ze geknuffeld wordt, waardoor gelukshormoon zal toenemen en stress hormoon zal verminderen. Bij de 90 minuten behandelingen geniet u ook van een NuCalm Light Experience. Heerlijk!

Janny Haveman

ons team

Ontmoet onze specialisten

We werken met een vast team van schoonheidsspecialistes die hun kennis up-to-date houden met het lezen van vakbladen, door regelmatig nascholingscursussen en trainingen te volgen in de nieuwste behandelingen en technieken.

De deskundige specialistes waarborgen de kwaliteit van de behandelingen door passie voor hun vak en liefde voor de klanten.

‘De gediplomeerde specialistes staan graag voor u klaar.’

Over haleakala

Haleakala The Art of Beauty

De naam Haleakala betekent in het Hawaiaans ‘huis van de zon’. De schitterende vulkaan staat bekend om zijn stille kracht en zijn variatie in schoonheid. Haleakala The Art of Beauty wil dat op ieder moment uw schoonheid het meest tot zijn recht komt.

De toewijding, kennis van zaken, de wetenschappelijk bewezen apparatuur en de vriendelijke specialisten zorgen dat een behandeling en advies altijd op maat is. The Art of Beauty is een aangename omgeving, de luxe van aandacht, schoonheid en een ontspannen gevoel.

Haleakala is een specialist in schoonheid en biedt behandelingen en producten voor:

huidverzorging – huidproblemen – huidverbetering – anti-aging − definitief ontharen & make-up

 

De aanpak bij Haleakala

De eerste behandeling start met een intake. We bespreken uw wensen en u krijgt uitleg over de behandeling en het merk waarmee we u behandelen. Voordat we de behandeling uitvoeren, bespreken we nauwkeurig de wensen en het resultaat.

Bij Haleakala leven we alle regels en procedures ten aanzien veiligheid en hygiëne nauwkeurig na volgens de RIVM. We streven naar kwaliteit en de beste resultaten.

De werkwijze

Tijdens het eerste bezoek vindt er na het invullen van een vragenlijst een gesprek plaats over de huid, wensen en eventuele klachten.

De specialiste wil een zo compleet mogelijk beeld krijgen om te adviseren wat het best bij uw huid en levensstijl past.

Na een huidmeting volgt een voorstel voor de behandeling en krijgt u advies over hoe u de huid thuis het beste verzorgt.

Haleakala The Art of Beauty

Openingstijden:

Maandag     op afspraak

Dinsdag       9:00 – 21:30

Woensdag   9:30 – 21:30

Donderdag   9:00 – 18:00

Vrijdag          9:00 – 21:30

Zaterdag       9:00 – 17:00

Contact

Haleakala The Art of Beauty