Haleakala The Art of Beauty

Methoden en apparatuur

Haleakala werkt met moderne en effectieve technieken en apparatuur om uw huid te verbeteren:
DS V-line Collageen Draad behandeling: Met de DS V-Line Collageen Draad behandeling werken wij met een speciale draad op basis van collageen & stamcellen. Deze versterkt de huidbarrière, vertraagt het biologische verouderingsproces en voorkomt tekenen van veroudering. Geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypen.
 

Plasma Ooglifting zonder te snijden. Een kleine plasmatische flits verdampt de overtollige huid en minimaliseert de huid. Dit is de ideale behandeling bij overtollige huid en/of huidverslapping. Het resultaat is een aanzienlijk strakkere huid, minder overtollige huid en het lichaam vult zelf het collageen van binnenuit op. Hier houdt u geen littekens aan over en er is een korte herstelperiode.

Safe Hair Removal en Safe Skin Rejuvenation (als klinische behandeling) De Safe Hair Removal-behandeling zorgt voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei. Tijdens de behandeling bekijken we hoeveel behandelingen er nodig zijn om u definitief van de ongewenste haargroei af te helpen. Met de Safe Skin Rejuvenation-therapie kunnen we fijne lijntjes en rimpels, acne en andere huidoneffenheden behandelen. Het zorgt voor een egalere huid op het gezicht en in de hals. Deze behandeling zorgt ervoor dat de huid zelf collageen aanmaakt, wat de elasticiteit van de huid ten goede komt. Onregelmatigheden op de huid, zoals steel- en ouderdomswratjes behandelen we heel nauwkeurig met de coagulatietherapie.

Zuurstof De meest plezierige manier om er op je best uit te zien in 30 minuten is met onze zuurstofbehandeling. De zuurstoftherapie zorgt voor huidversteviging en rimpelvermindering zonder chirurgische ingrepen. Fijne lijntjes en rimpeltjes verminderen zichtbaar en de huid ziet er jonger uit en voelt fris aan. Met deze zuurstofbehandeling is succes verzekerd, zelfs bij een losse behandeling. Met een kuur of jaarprogramma is het resultaat beter en van langere duur.

Cold Plasma De behandeling Cold Plasma is heel geschikt voor huidproblemen. Deze behandeling doodt 99% van de bacteriën en virussen en voert afvalstoffen versneld af. Er ontstaat een betere stofwisseling en microcirculatie waardoor u snel nieuwe cellen aanmaakt. Onze Be Lifted Plasma behandelingen sluiten we altijd af met een Cold Plasma, wat overigens ook heel goed werkt bij acne, rosacea en anti-aging. Cold Plasma geeft een verhoogde celactiviteit. Er is meer aanmaak van collageen en elastine met als gevolg een duidelijke vermindering van rimpels en een flinke versteviging van de huid.

Skin Revolution Of te wel de sportschool voor de huid, dit apparaat stimuleert niet alleen gezichtsspieren maar geeft ook nog eens een bindweefselmassage tegelijkertijd. Ook ideaal inzetbaar bij een huid met veel glycatie.

Skin Scrubber Een intensieve huidreiniging met ultrasoon golven en micromassage, verbetert de microcirculatie en de huidtint. De cellen krijgen meer zuurstof. Dit zorgt voor een betere opname van de werkzame stoffen. Met de Skin Scrubber verwijderen we overmatig talg en bacteriën worden vernietigd. Het resultaat is een schone en zachte huid. Deze behandeling is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

Aqua Peel met Aqua Pure Solutions Met de Aqua Peel-behandeling met Aqua Pure Solutions krijgt u een hele diepe huidreiniging. De behandeling is zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid door de milde natuurlijke vloeistoffen met haver, honing, hyaluron en papaja-extract, bomvol vitamine C, voor een glanzende, gezonde huid die superzacht aanvoelt. Het reinigt diep de poriën, regenereert en hydrateert, werkt verfrissend en heeft direct een stralend effect.

Ultrasound Therapie De perfecte anti-aging techniek. Er is geen enkele techniek die de werkstoffen zo diep in de onderste huidlagen brengt. Tijdens de behandeling is er in de huid een verhoging van temperatuur. Dit warmte-effect verwijdt de bloedvaten, stimuleert de doorbloeding en de stofwisseling in de huid en versnelt het lymfesysteem, dus de afvoer van afvalstoffen. De huid kan beter vocht opnemen en opslaan en sneller collageen aanmaken. Het regeneratieproces versnelt hierdoor. 

Radiofrequentie – Lifting Therapy Tijdens deze huid verstrakkende maar tevens rustgevende behandeling ervaar je een lichte prikkeling met wat warmte. Het resultaat is een gladdere huid en een vervaging van lijntjes en rimpeltjes. De poriestructuur van de huid wordt fijner. Radiofrequentie verwarmt de huid inwendig, waardoor collageen en elastine gestimuleerd en geherstructureerd worden. Ook wordt de opperhuid sterk gehydrateerd. De behandeling is ook mogelijk als een kuur.

Cold Hammer Massage De Cold Hammer massage is een kalmerende behandeling die de vermoeide en oververhitte huid verzacht, de poriën sluit en het vocht in de huid stabiliseert met als resultaat vermindering van donkere kringen en een strakkere huid. Het verzacht een gevoelige huid. Wij zijn favoriet en zetten dit apparaat ook in na verschillende onthaartechnieken. 

Inhaleren van zuivere zuurstof Zuivere zuurstof inhaleren duurt ongeveer 15 minuten. Dit zijn 15 bijzondere minuten voor uzelf met als resultaat: u voelt zich beter, bent minder moe en het verlicht hoofdpijn. Deze behandeling is aan te raden vlak voor een gebeurtenis waar het aankomt op een goede prestatie, zoals een examen. Zuivere zuurstof inhaleren helpt tegen hooikoorts, geeft een stralende huid en een vernieuwde dosis energie.

Huidmeting De metingen die wij aan de huid verrichten, vergroot 200 keer. Zo zien we wat een huid nodig heeft, zoals: hoe dik is de bovenste dode huidlaag, is er al zonschade of is er daar misschien aanleg voor? Hoe is het vochtgehalte, de rimpeldiepte, hoe is de conditie vergeleken met de huid van leeftijdgenoten die lekker in hun vel zitten? Met welke stof of stoffen kunnen we deze huid het beste helpen? We brengen zelfs in kaart wat je (nog) niet ziet en we maken een plan van aanpak voor thuis.

Elektrisch ontharen Voor elektrisch ontharen bestaan er drie methoden: diathermie, blend en de flashmethode. Met elektrisch ontharen kunnen ook wenkbrauwharen definitief verwijderd worden. Het is geschikt voor iedere haarsoort en haargroei. De verzekering vergoed de behandeling in veel gevallen.

Coagulatie Therapie Rode haarvaatjes die blijvend open staan kunnen storend zijn. Vaak is dit erfelijk bepaald. Soms veroorzaken de rode haarvaatjes hele blossen. Dit kan vervelend zijn, maar het is gelukkig ongevaarlijk. Coagulatie Therapie kan naast een gezichtscrème of camouflage een oplossing bieden. Bij voorkeur voeren we deze behandeling uit in het voor- en najaar.

Vapozone Met een vapozone vernevelen we geïoniseerde waterdamp als voorbehandeling voor een dieptereiniging door de hoornlaag te verweken. Dit heeft een activerende werking op de huidstofwisseling en doorbloeding en een vochtregulerende invloed op de hoornlaag.

Ozon: Wanneer we ozon toevoegen, heeft deze behandeling ook een desinfecterende, deodoriserende en bacteriedodende invloed.

Licht: Kleur is energie. Energie reist in golven. Elke kleur heeft zijn eigen golflengte & frequentie, dus zijn eigen werking. Kleur kunnen we onder andere inzetten om een huid te kalmeren, roodheid te verminderen, collageenproductie te stimuleren en/of de huiddoorbloeding te verbeteren.

Borstelmassage-apparaat Een borstel van natuurhaar roteert zeer snel over de huid, uiteraard aangepast aan het huidtype, om:

  • de huid te reinigen
  • een minimassage te geven ter stimulering van de bloed- en lymfecirculatie

Hoogfrequentie-apparaat Het hoogfrequentie-apparaat geeft een milde warmteontwikkeling met als resultaat een verhoogde doorbloeding voor een verbeterde weefselstofwisseling. De ozonvorming heeft naast een activerende ook een desinfecterende werking.

Vacuüm zuig massage-apparaat Het vacuüm zuig massage-apparaat werkt anders dan andere massagemethoden, doordat het op het te behandelen huidgebied absoluut geen druk uitoefent maar toch de voordelen biedt van een massage, onder andere op de huidstofwisseling door de doorbloeding te stimuleren. Het vacuüm zuig massage-apparaat zetten we ook in voor het verwijderen van kleine onzuiverheden en het afvlakken van rimpels en fijne lijntjes.

Microneedling Sierlijk oud worden, dat willen we allemaal. Microneedling helpt daarbij, want het vertraagt het verouderingsproces. De miniscuul kleine naaldjes stimuleren de onderste huidlagen en versnellen de collageen productie, dus het lichaam gaat zelf aan het werk! Investeer daarbij voor thuis in een goed huidverzorgingsproduct om het proces te ondersteunen.Tijdens het needlen gebruiken we verschillende technieken, want microneedling is voor veel verschillende doeleinden inzetbaar.
Combineer microneedling met onze verzorgingsproducten, en laat de jaren maar komen.

 

Vac Spray Een verfrissende verneveling van de lotion – aangepast aan uw huid.

H
ot Cabi  Ontspanning van de spieren met de Hot Cabi door omwikkeling met kompresdoeken die het apparaat opwarmt tot 80 graden.