Méthode Mosaïque Modelante

Januari is de maand dat de meeste mensen een winterdip krijgen. De feestdagen zijn voorbij en dat heerlijke voorjaar lijkt nog eindeloos ver weg. Het is vaak grijs, somber, koud en nat. Wat zou een korte vakantie dan fijn zijn he? Heerlijk het zonnetje op en onder zien gaan en vooral voelen.. Wij kunnen je dat helaas niet geven maar hebben wel iets wat heel dichtbij komt. Het Modellage masker van Maria Galland. Een beleving op zich; voelt lekker warm, alsof het zonnetje op komt en voelt daarna heerlijk koel, alsof het zonnetje weer onder gaat. Het voelt niet alleen fijn maar je ziet er ook nog eens uit alsof je op vakantie bent geweest. 

Het masker zit vol met mineralen en werkstoffen en onder het masker worden alleen maar producten aangebracht die passend zijn bij jouw huid. Stukje voor stukje wordt de huidverzorging onder het masker aangebracht. Vaak hebben de wangen een andere behoefte als het voorhoofd of de kin. Wij nemen elk stukje van jouw huid onder de loep en passen zo de verzorging aan. Als een puzzel!

Misschien ben je wel bekend met dit masker en vind je het een tikkeltje ouderwets maar Maria Galland heeft het onlangs weer opnieuw uitgevonden. Met meerdere ontwikkelingen in het masker zelf, maar ook op de aanbreng techniek is veel vooruitgang geboekt, met nog betere resultaten. De filosofie van Maria Galland is dat de huid een mozaïek is van verschillende behoeften. Die alleen maar in stand kan worden gehouden met schoonheidsverzorging op maat. 
Door middel van een test, gedaan door Maria Galland is gebleken dat 90% van de cliënten een jonger uitziende huid hebben ervaren na de behandeling. 

Nu een leuk cadeautje van ons: 
Bij elke modellage die jij reserveert krijg je een uitgebreide huidmeting cadeau ter waarde van €25,-. Zo kunnen wij precies zien wat er bij welk stukje huid nodig is. En jij kunt je huidverzorging voor thuis hier mooi op aanpassen. Zo halen wij het beste in jouw huid naar boven!