Onze Merken

Onze specialisten adviseren u deskundig en graag.

UNIQ

UNIQ, persoonlijke huidverzorgingsproducten voor u samengesteld op basis van een huidmeting en onze expertise.

Een UNIQ recept is speciaal afgestemd voor de huidverzorging die uw huid op dat moment nodig heeft. UNIQ is gebaseerd op een succesvol concept dat al jaren door dermatologen in het buitenland wordt gebruikt. Daarnaast groeit UNIQ met uw huidverbetering mee. Iedere keer weer wordt er een UNIQ recept voor uw huid gemaakt.

Skinphilosophy
'We love your skin’

Met Skinphilosophy gaan we nog een stapje verder: het is geen cosmetica en geen geneesmiddel, maar het zit daar tussenin, een cosmeceutical.  Het unieke concept van Skinphilosophy is gebaseerd op vier pijlers: huidverjonging, huidherstel, antioxidatie en huidbescherming. De behandelingen en producten zijn baanbrekend, innovatief en staan garant voor een ongekende zuiverheid.

Skinphilosophy staat voor resultaat en is gericht op huidverbetering en huidverjonging, zonder enig feel-good-stofje. Alle ingrediënten zijn van farmaceutische kwaliteit en dermatologisch getest op verdraagzaamheid. In het laboratorium werken ze continu aan kwaliteit, resultaat en verdraagzaamheid. De uitdaging is om de meest veeleisende klanten tevreden te stellen.
Picture 1

Shiseido

Oosterse schoonheid voor mannen en vrouwen over de hele wereld

Ruim 145 jaar ontwikkelt het bekende Japanse topmerk Shiseido schoonheidsbehandelingen en cosmetische producten om de huid optimaal te verzorgen voor vrouwen en mannen over de hele wereld. De oosterse en westerse filosofieën combineren ze met de meest geavanceerde moderne technieken.

Alle behandelingen en producten worden uitvoerig getest en zijn goedgekeurd door het Ministerie van gezondheid in Japan. Het bijzondere van Shiseido is dat ze overal schoonheid in zien, in alles en iedereen. Wanneer we ons mooi en zelfverzekerd voelen, raken we vanzelf geïnspireerd om de wereld in te trekken en een positieve bijdrage te leveren aan het leven van anderen. Ware schoonheid is gemaakt met hart en ziel.