Onze Merken

Onze specialisten adviseren u deskundig en graag.

Skinphilosophy
'We love your skin’

Met Skinphilosophy gaan we nog een stapje verder: het is geen cosmetica en geen geneesmiddel, maar het zit daar tussenin, een cosmeceutical.  Het unieke concept van Skinphilosophy is gebaseerd op vier pijlers: huidverjonging, huidherstel, antioxidatie en huidbescherming. De behandelingen en producten zijn baanbrekend, innovatief en staan garant voor een ongekende zuiverheid.

Skinphilosophy staat voor resultaat en is gericht op huidverbetering en huidverjonging, zonder enig feel-good-stofje. Alle ingrediënten zijn van farmaceutische kwaliteit en dermatologisch getest op verdraagzaamheid. In het laboratorium werken ze continu aan kwaliteit, resultaat en verdraagzaamheid. De uitdaging is om de meest veeleisende klanten tevreden te stellen.

Maria Galland

Voor perfecte huidverzorging met een aangename beleving! In 1962 opende het exclusieve Franse schoonheidshuis Maria Galland haar deuren. Het concept is uniek door geavanceerd dermatologisch onderzoek samen te laten smelten met het beste vakmanschap in cosmetica. Maria Galland biedt unieke schoonheidsbehandelingen en producten van topkwaliteit. Het schoonheidshuis heeft een bijzondere schoonheidscultuur en staat al 40 jaar garant voor de beste behandelingen in meer dan 35 landen. Ieder product wordt nog steeds ontwikkeld met moderne technologieën en uitvoerig getest en gecontroleerd door dermatologen.

Picture 1

Shiseido

Oosterse schoonheid voor mannen en vrouwen over de hele wereld

Ruim 145 jaar ontwikkelt het bekende Japanse topmerk Shiseido schoonheidsbehandelingen en cosmetische producten om de huid optimaal te verzorgen voor vrouwen en mannen over de hele wereld. De oosterse en westerse filosofieën combineren ze met de meest geavanceerde moderne technieken.

Alle behandelingen en producten worden uitvoerig getest en zijn goedgekeurd door het Ministerie van gezondheid in Japan. Het bijzondere van Shiseido is dat ze overal schoonheid in zien, in alles en iedereen. Wanneer we ons mooi en zelfverzekerd voelen, raken we vanzelf geïnspireerd om de wereld in te trekken en een positieve bijdrage te leveren aan het leven van anderen. Ware schoonheid is gemaakt met hart en ziel.