720 Crème Fine Activ'age

133.00

Wilt je ook een gladdere huid

Hoeveelheid

Wil je ook je schoonheid zolang mogelijk in stand houden? Dan hebben de experts van Maria Galland wellicht hier het antwoord voor je huid. Door de exclusieve combinatie tussen stamcellen en peptiden wordt je huid bewezen gladder en verminderen de rimpels. Je huid wordt beschermd tegen schade van buiten én van binnen.

Het is dé lijn van Maria Galland voor de vrouw die in haar nieuwe levensfase stapt. Een efficiënte verzorging met een lichte textuur die comfortabel aanvoelt. Menthol zorgt voor een heerlijk verkoelend en verfrist gevoel op je huid. Het is een ideale basis voor je make-up dankzij de lichte textuur. Een perfecte metgezel voor op reis bij een warm klimaat vanwege het frisse en luchtige textuur.Werkstoffen

- stamcellen van frambozen

- stamcellen van kidneybonen

- stamcellen van tomatenbladeren

- vitamine B3

- peptiden van artisjokbladerenGebruik

- 's Morgens en 's avonds op een gereinigde huid aanbrengenTip

- voor een optimaal resultaat pas je de speciaal ontwikkelde massage techniek toe


Conclusie van Prof. dr. Kleine-Gunk, anti-ageing expert en president van het Duitse bedrijf voor preventie en medische anti-ageing.

“Met het klimmen van de jaren wordt het steeds belangrijker voor vrouwen om efficiënte producten en behandelingen aan te vullen met kleine dagelijkse gewoonten, die ervoor zorgen, dat de schoonheid in stand blijft.”

Gerelateerde producten

(Er zijn 16 andere producten in dezelfde catergorie)