Huidverzorging

Mannenbehandeling relax & ontspan 75 min

Deze behandeling vertraagt huidveroudering en gaat rimpels tegen. Het is de ideale behandeling om er goed uit te blijven zien. Eerst bespreken we de aandachtspunten, daarna starten we met een intensieve reiniging om de huid goed schoon te maken. Deze reiniging voeren we uit met het aqua peel apparaat, dat niet alleen verfrissend werkt maar direct een huid schoon en super glad maakt, en dat is alleen nog maar fase 1.

Vervolgens komt het anti-aging onderdeel, de Lifting Therapie met Radio Frequentie. Deze verwarmt de huid inwendig op, waardoor colllageen en elastine gestimuleerd en geherstructureerd worden. De huid zal steviger en elastischer worden. Ook krijgt de huid rondom de ogen extra aandacht. Pijnlijke schouders? Tijdens het anti-aging masker masseren we de nek- en schouderpartij, daarna sluiten we de behandeling af met een Cold Hammer Massage.

Na een kuur van vier behandelingen zijn rimpels zichtbaar verminderd en ziet de huid er steviger uit.

Vriendelijke, gastvrije benadering. Na de pedicure loop ik weer op wolken. Als man wil ik er ook verzorgd uitzien, krijg altijd deskundig en goed advies. Nemen bij de massages ook oren ed mee:) Heerlijk!
Sebastiaan