Huidanalyse

Haleakala huidmeting

Met een huidmeting analyseren we uw huid en krijgen we direct een beeld van de conditie van uw huid. We kijken dus niet alleen op de huid, maar ook in de huid. Beschadigingen door de zon, pigmentproblemen, rode adertjes, rimpels, onzuiverheden maar ook de huidstructuur en de poriën zijn duidelijk zichtbaar.

Hoe is de conditie van uw huid ten opzichte van leeftijdsgenoten? We meten niet alleen de twee belangrijkste pijlers voor uw huidbarrière (uw natuurlijke beschermer) het vet- en vochtgehalte, maar kijken ook naar de elasticiteit, dus hoe is het niveau van het collageen en elastine gehalte, dat zorgt voor het bouncy effect van een huid. We kunnen zelfs toekomstige rimpels in kaart brengen.

Wanneer nodig werken we in stappen. Is er een huidprobleem, dan richten we ons eerst op het verhelpen van het probleem.
Het begrijpen waarom een huid precies doet wat hij doet is een belangrijke stap.
Het leren hoe u daar zelf op in kunt spelen en u de regie weer krijgt over uw huid is ons doel.
Vervolgens werken we aan een volgende stap in huidverbetering.

Op basis van het resultaat van de meting, bespreken we een plan, geheel afgestemd op uw huid. Een plan voor in de stoel, welke behandeling is op dit moment het meest geschikt, maar ook een plan voor thuis. Waar wordt uw huid gelukkiger van, welke werkstoffen heeft ze nu echt nodig, zodat we het beste in uw huid naar boven kunnen halen en wanneer u in de spiegel kijkt, opnieuw een mooie glans, een gezonde en uitgeruste huid zult zien.

Elk seizoen heeft invloed op de conditie van uw huid. Het is daarom raadzaam ieder seizoen de huid te laten meten.  

Een huidmeting kunnen we gelijk met een behandeling uitvoeren.