Het leed dat een volle make-up tas heet

Tsja daar sta je dan, voor de spiegel met je uitpuilende make-up tas (of koffer)… Een wenkbrauw in vorm krijgen kan je wel, maar waarom moeten daar toch zoveel producten voor zijn? Een poeder, een potlood en dan het liefst ook nog een borstel om je wenkbrauw haren te kunnen borstelen want al te jolige wenkbrauwen…. Je lippen kunnen ook wel een kleurtje gebruiken, maar ja dan moet je eerst weer een lipliner gebruiken, dan de lipstick opbrengen en vervolgens nog poederen zodat het wat langer blijft zitten. Anders is na één slok koffie je lipstick alweer verdwenen. Je ogen laten spreken doe je natuurlijk met een eyeliner maar man wat is dat toch ook een gedoe. Dan is de punt weer bot, moet je weer een speciaal puntenslijpertje voor hebben. Of je kiest voor een liquid eyeliner maar wat is het toch moeilijk om zo’n wing te maken. Altijd prachtig, maar jemig hoe doen ze dat toch? Enne laten we eerlijk zijn, zonder mascara zijn we natuurlijk niks. Maar oh die aan elkaar geklonterde wimpers zijn meer dan.. En dan hebben we het nog niet eens over de foundations, highlighters, blushers, bronzers en ga zo maar door gehad.

Ja dit horen wij vaak, ook wij vinden dit zelf vreselijk irritant. Een overvolle make-up tas, soms zie je door de bomen het bos niet meer. Shiseido heeft dit leed ook meegekregen. Onze gebeden zijn verhoord! Om maar even een voorbeeld te geven van wat voor supers ze hebben uitgevonden:

– Een wenkbrauw poeder / potlood / borstel in één. – Een lipstick die 6 – 8 uur blijft zitten en een ingebouwde liner heeft. – Een oogpotlood die een ingebouwde puntenslijper heeft. – Een liquid eyeliner die een boogje heeft zodat je die wing strak kan maken. – Een mascara met rubberen borstel die je wimpers direct voller maakt en van elkaar scheidt.

Scheelt je in tijd, geld en in ruimte. Echt? Ja, echt!

Nieuwsgierig?

Klik hier voor de nieuwste Shiseido Make-Up