Bultjes, ingegroeide haartjes, pijn…

Lekker op vakantie naar een zonnige bestemming, lig je heerlijk op je strandbedje aan het strand.
Maar in je handtas zit toch altijd dat irritante pincet. Want als je naast je bikini broekje kijkt, valt er altijd wel weer een haartje te plukken. Het liefst doe je nog een groter broekje aan ook. Zo ziet niemand die ingegroeide haartjes en ontstekingen.

Of je gaat lekker een dagje naar de sauna, laten we eerlijk zijn, met deze temperaturen is dat geen overbodige luxe. En ja, dan moeten de benen weer geshowd worden. Maar als je vlak van te voren gaat scheren, zodat je benen écht glad zijn als je daar bent, gaat dat weer zo irriteren met het chloor water..

Of elke maandag lekker een lesje bodypump bij je lokale sportschool? Gezellig samen met een hele zaal vol. Maar ja, dan moet je je weer in een sportieve outfit hijsen. Vaak zijn deze zonder mouwtjes. Armen de lucht in en je kijkt even opzij, OEPS vergeten te scheren! Of je scheert wel, maar dan krijg je weer van die nare bultjes en geïrriteerde huid. Helemaal nadat je deodorant hebt aangebracht. Geen overbodige luxe  tijdens het sporten.

Dan nog het haar dat groeit op plekken waar je het ook echt liever niet wil.
Bovenlip, kin, neus, oor, het gedeelte in je bikini broekje, tenen etc. etc. etc.

Herken jij je, net zoals een heel groot gedeelte van Nederland hierin?
Maak dan kennis met de nieuwe Lycon Wax-Bar.
Een speciaal ontwikkelde hars met voor- en nabehandeling die zacht is voor de huid.
Voor elk huidtype en elke huid.

Echt van top tot teen kan met deze hars behandeld worden: Brazilian wax, haren in de neus en oren, we doen het allemaal!

Zelfs bij haren vanaf 2 mm. Dus geen gedoe met lang laten groeien tussen de behandelingen door.

We werken met een zachte olie onder de hars, waardoor de hars zich alleen hecht aan je haartjes en niet aan je huid. Zo loop je ook geen risico dat je huid kapot gaat. Door dit zachte systeem is je huid snel weer afgekoeld en loop je er niet bij als een tomaat!

En weet je wat nou leuk is? Je haartjes komen dunner, lichter en zachter terug. Doordat het haartje niet bij het harde stuk wordt afgesneden (zoals bijvoorbeeld scheren), maar met wortel en al wordt weggetrokken, komt het zachte stukje van de haar terug. Scheelt je een hoop ontstekingen, bultjes en irritaties.

Too good to be true?
Ervaar het zelf