Huidverzorging

Effectief verzorgen 60 min

Om uw huid te verzorgen en in een goede conditie te houden, is de Haleakala huidbehandeling verzorgd en ontspannen zeer geschikt. Deze behandeling is een mooie aanvulling op een dagelijkse huidroutine.

We starten met een huidmeting.
Daarmee kijken we in uw huid en weten precies hoe de conditie is en hoe we het beste resultaat uit deze behandeling kunnen halen.

Met een intensieve voorbehandeling met verschillende concentraten, die nog sterker geactiveerd worden door ultrasoon golven, kunnen we de huid zeer grondig reinigen. Daarna voeden we de huid tijdens een ontspannende massage van gezicht, hals, nek, decolleté, bovenarmen en schouderpartij  extra goed met serums en crèmes van topmerken.

Na de massage is het met een mooi masker nog even nagenieten. Heeft u die dag nog iets gezelligs of wilt u er gewoon even extra mooi uitzien, dan zorgt de touch-up make-up dat u er weer stralend bijloopt.

Uiteraard bevat deze behandeling ook de Haleakala beleving.
Niet alleen onze aanrakingen zullen voor ontspanning zorgen, maar we zetten ook geur in met een ontspannende werking.
Daarnaast kunt u kiezen voor Binaurel Beats of NuCalm Light en een verzwaarde deken.
Deze verzwaarde deken zal het lichaam foppen en laten denken dat u de complete behandeling geknuffeld wordt, zodat uw gelukshormoon omhoog zal gaan en stresshormoon zal dalen. Het gevolg? U loopt letterlijk met een fijner gevoel naar buiten.

Meer lezen over NuCalm Pro? Klik dan hier

Haleakala beleving – huidmeting – intensieve huidreiniging  dmv. concentraten en ultrasoon golven – aangepaste massage – voedend masker – cold hammer –  touch-up make-up