Grand Café De Lindenhof

Grand Café De Lindenhof

Niet meer weg te denken uit het hart van Soest

Deze huiskamer met warme sfeer zorgt ervoor dat je je er direct thuis voelt

Grand Café De Lindenhof

 

j

In de zomer van 2010 opende Grand Café De Lindenhof haar deuren.
Het is een jong en dynamisch bedrijf dat niet meer weg te denken is uit het hart van Soest.
Het is een huiskamer met warme sfeer die er voor zorgt dat gasten zich er direct thuis voelen.
Je kunt hier binnenlopen en lunchen, dineren, werken, borrelen, bladeren, happen, relaxen, hangen, vergaderen, kletsen, ontmoeten, lezen, internetten, bierleuten... en ook gewoon heerlijke koffies drinken.
In je eigen tempo, op een plek die bij je past. Binnen én buiten.  

 k

j

j

De bedrijfsvoering wordt gekenmerkt door maatschappelijk betrokkenheid en ze werken zoveel mogelijk met lokale producten.
Je kunt hier bijvoorbeeld genieten van een boerenboterham met kaas van Stalenhoef, een bol ijs van IJssalon Bemer en van een lekkere burger gemaakt van natuurvlees van Hoeve Ravenstein voor de lunch of in de avond als snelle hap.
Het brood wordt ambachtelijk gebakken door Brood van Menno en de huisgemaakte cheesecake is om van te watertanden…

 

Overdag werken hier cliënten van Amerpoort in de keuken en in de bediening.
Waar het door de verschillende achtergronden, zorg en horeca, in het begin nog even aftasten was, loopt de samenwerking nu als een geoliede machine.
Als de horecatoppers van Amerpoort om 16.00 afgelost worden, zorgen de  Lindenhof-collega’s, die in de avonden en de weekenden werken, voor een ontspannen sfeer, lekker eten en volle glazen.

 

Naast alles wat er op de werkvloer gebeurt, komt de naam Grand Café de Lindenhof ook buiten de deuren van het pand vaak voorbij.
Zo werd Sander van Veenendaal in 2013 winnaar van de eerste Global Bartender Finals van Heineken, zijn ze genomineerd voor Meest Markante Horecaondernemer in 2015, kwamen ze binnen op nummer 54 in de Café top 100 en werd Jesse Westerveld in januari 2016 3e tijdens de Nederlandse kampioenschap biertappen.

j

j

j

Enthousiast?!
Ga gezellig genieten van een borrel of een kop koffie
met een stuk taart.
Grand Café de Lindenhof is zeven dagen per week geopend.
Voor openingstijden, menukaart en verdere informatie kunt u de website bezoeken www.grandcafedelindenhof.nl of houdt de social media pagina’s in de gaten @LindenhofSoest

Eerder bekeken