Shiseido's Estherapie

Shiseido's Estherapie

90 minuten alleen maar genieten!De esthetisch-therapeutische gezichtsbehandeling geeft u een totale ontspanning, die dieper gaat dan slaap.
Dit komt ook omdat zij verschillende zintuigen aanspreekt, zoals gevoel en reuk.


Deze bijzondere behandeling, die méér is dan alleen een gezichtsbehandeling, wordt slechts op 10 plaatsen in Nederland gegeven.
Het is een combinatie van oosterse acupressuur (massage van energiepunten) en westerse stressreducerende massagetechnieken.
De massage past helemaal in de Japanse schoonheidscultuur: schoonheid komt pas goed tot zijn recht als men geestelijk en lichamelijk in balans is.Wij beginnen de behandeling met een ontspannend voetbad, waaraan we een Shiseido badtablet toevoegen.
Terwijl u lekker warm wordt, 

reinigen we uw rug en masseren  uw nek en schouders, voor een betere circulatie en doorbloeding.
Na het nalopen van uw huid, (in overleg)  het eventueel bijwerken van uw wenkbrauwen geven we de handen ook een oppepper met een heerlijke schuimbehandeling.

De etherische oliën in de Shiseido producten hebben ook grote invloed op onze stemming. Zo heeft lavendelolie bijvoorbeeld een kalmerende werking en maakt rozenolie slaperig, ‘rozig’. 

Na deze bijzonder ontspannende reiniging volgt de Estherapie gezichtsmassage. Wij sluiten de behandeling af met een masker en als u wilt een lichte maquillage.

Duur: 90 minuten
Prijs: € 137,50

- voetbad met Shiseido badtablet en rozenblaadjes
- massage van nek en schouderpartij
- reinigen
- schuimbehandeling handen
- nagels worden gelakt met blanke lak
- massage met drukpunten
- masker
- touch up: haar en make-up

Tip:
Een heerlijke combinatie is Shiseido's Estherapie gezichts- én lichaamsbehandeling

Eerder bekeken