Gebruikersvoorwaarden

De toegang tot en het gebruik van deze website zijn onderworpen aan de hiernavolgende gebruiksvoorwaarden.        

U wordt vriendelijk verzocht de Gebruiksvoorwaarden aandachtig te lezen alvorens u op welke wijze dan ook gebruik maakt van deze website.

Door een verder bezoek aan deze website of door gebruik ervan, verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met deze voorwaarden. Indien u hinder ondervindt bij het lezen van deze voorwaarden of indien u niet akkoord gaat met de inhoud ervan, vragen wij u om deze website niet verder te gebruiken.

1. Doel en inhoud van de website

Deze website is een wegwijzer bij het zoeken naar informatie over de producten en diensten van Haleakala The Art of Beauty. Met deze website wil Haleakala u een eenvoudige, een snelle en een verbeterde toegang bieden tot informatie van Haleakala The Art of Beauty en of Derden.

2. Contactgegevens

Indien u verdere inlichtingen wenst, opmerkingen of suggesties heeft, kunt u uiteraard contact met ons opnemen via mail@haleakala.nl

3. Aard van de aangeboden informatie

De informatie die beschikbaar is op onze website, is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies dienen. Deze website en alle aangeboden materialen zijn beschikbaar zoals ze zijn "in de huidige staat" en zonder dat er garanties geleverd worden. Het gebruik van de website en van de erin opgenomen informatie gebeurt dan ook uitsluitend op eigen risico.

4. Aansprakelijkheid

Haleakala levert grote inspanningen om ervoor te zorgen dat de aangeboden informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt is. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie niet beschikbaar zou zijn, zal getracht worden dit zo snel mogelijk te corrigeren. Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die ter beschikking wordt gesteld, neemt u dan contact op.

Haleakala spant zich in om de website met alle redelijke middelen te beveiligen, en eventuele ongemakken veroorzaakt door technische fouten zoveel als mogelijk te beperken. Haleakala kan evenwel de mogelijkheid niet uitsluiten dat er verkeerde technische manoeuvres of niet toegestane interventies plaatsvinden. Om deze redenen kan Haleakala niet garanderen dat de toegang tot de website niet onderbroken wordt of niet op een andere manier door dergelijke problemen hinder zal ondervinden.

Haleakala kan evenwel in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van deze website of van de ter beschikking gestelde informatie. U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele schade aan uw computersysteem of voor het verlies van gegevens ten gevolge van het downloaden van informatie.

5. Intellectuele Eigendom

De teksten, afbeeldingen, videobestanden en geluidsbestanden die op deze website worden weergegeven, mogen slechts gereproduceerd worden of worden meegedeeld aan het publiek na de uitdrukkelijke, schriftelijke en voorafgaandelijke toestemming van Haleakala. 

Het maken van foto's, screenprinting, of ander soorten van reproductie van onze website of delen daarvan is verboden zonder uitdrukkelijke, schriftelijke en voorafgaandelijke toestemming van Haleakala. 

6. Wijzigingen

Haleakala behoudt zich het recht voor om deze Gebruiksvoorwaarden steeds te veranderen. Het is uw verantwoordelijkheid om zelf regelmatig de toepasselijke voorwaarden door te nemen. Deze Gebruiksvoorwaarden werden het laatst gewijzigd en herzien op 05 Oktober 2018.

7. Bescherming van uw persoonlijke gegevens

Haleakala respecteert uw privacy. De gegevens die u op de website invoert, worden vertrouwelijk behandeld. Voor meer inlichtingen kan u onze Privacyverklaring

8. Haleakala’s verzendservice

Bestellingen vanaf € 75,- worden kosteloos thuisbezorgd

U maakt automatisch gebruik van onze gratis cadeauservice

Uw bestelling kunt u uiteraard ook afhalen in onze winkel

We streven in Nederland dat de levertijd 24 uur is wanneer uw bestelling voor 12 uur binnen is en 48 uur voor aflevering in België

Via Track & Trace heeft u altijd direct inzicht waar uw pakketje zich op dat moment bevindt

Wanneer u niet thuis bent en we hebben het pakket niet bij uw buren kunnen afleveren, dan proberen we het op een later tijdstip nog een keer *

Of u kunt uw pakketje ophalen bij een Postkantoor bij u in de buurt. Het adres staat op het bericht dat de bezorger voor u heeft achtergelaten

U heeft 3 weken de tijd om het te gaan halen, een geldig legitimatiebewijs is overigens wel verplicht

Bij één van de 2.600 PostNL locaties door heel Nederland. U haalt uw zending vanaf 15.00 uur de volgende dag op.

Bij één van de 400 geselecteerde PostNL locaties waar u het pakket vanaf 8.30 uur de volgende dag ophaalt (1,95 euro).

Op een ander adres* binnen Nederland, bijvoorbeeld bij familie, vrienden of uw werk. Ook hier kunt u tot 6 dagen vooruitplannen (1,95 euro).

In de Pakketautomaat op een aantal grote NS-stations en Schiphol Plaza. *Uitgezonderd enkele postcodegebieden.

U betaalt gemakkelijk en snel met micro-incasso: koppel eenmalig uw mobiele telefoonnummer aan uw rekeningnummer, en u voldoet het bedrag voortaan met één simpele klik. 

Retourneren

Wilt u één of meerdere online aangekochte artikelen retourneren? Breng of verzend, samen met de factuur het product binnen 14 dagen retour.

Geleverde producten kunt u terugsturen naar Haleakala als ze in de originele, onbeschadigde en onbeschreven fabrieksverpakking zitten (het cellofaan of de verzegeling/seal mag dus niet geopend zijn). Is de verpakking geopend, beschadigd of beschreven dan kan het product niet meer worden teruggenomen.

Nadat wij de retourzending hebben ontvangen, controleren wij of deze voldoet aan de voorwaarden voor een geldige retour. Voldoet uw retour aan alle voorwaarden, dan storten wij het aankoopbedrag van de geretourneerde producten binnen 14 werkdagen terug op uw betaalrekening. De verzendkosten worden niet teruggestort.

LET OP! EEN RETOUR MOET EERSTE WORDEN GOEDGEKEURT DOOR DE KLANTENSERVICE