Zijn uw persoonlijke gegevens veilig?

Vertrouwen is meer dan belangrijk

We hechten groot belang aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens bij ons in goede handen zijn. Wij houden ons vanzelfsprekend aan de wettelijke bepalingen ter bescherming van persoonlijke gegevens. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u weet welke gegevens wij opslaan en wat wij met deze gegevens doen.

Online winkelen bij Haleakala

U kunt op uw gemak winkelen zonder dat uw persoonlijke gegevens door ons worden opgeslagen. De gegevens die door uw internetbrowser worden doorgegeven, zoals de datum, de verblijfduur of de naam van uw internetprovider worden bij ons anoniem opgeslagen. U blijft daarbij als internetgebruiker onbekend.

Bestellen

Als u een product wilt bestellen, vragen wij u uiteraard een aantal gegevens in te vullen. Hierbij gebruiken wij alleen die gegevens die wij nodig hebben om aan onze verplichtingen te kunnen voldoen. Bij de gegevensverwerking staat de bescherming van uw persoonlijke gegevens volgens de wettelijke bepalingen voor ons op de eerste plaats.

Veiligheid door SSL

Uw bestellingen en uw persoonlijke gegevens zoals uw naam, uw adres en uw creditcardgegevens worden door moderne veiligheidssystemen beschermd. Het versturen van deze gegevens gebeurt gecodeerd en voor buitenstaanders onleesbaar door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL) van VeriSign, een veiligheidsstandaard die door alle gangbare webbrowsers wordt ondersteund.

Stappen in bestelproces

De gegevens die voor uw aankoop nodig zijn worden enkel aan bedrijven doorgegeven die in opdracht van Haleakala handelen (denk hierbij bijvoorbeeld aan onze bezorgpartner DHL, Postnl en Sendcloud). Deze bedrijven hebben alleen toegang tot gegevens die zij nodig hebben om hun opdracht te kunnen uitvoeren.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met onze klanten service. We helpen u graag verder!