Lieve Elisa,

Even iets vrolijks speciaal voor jou. Ik weet dat dit voor jou geen leuke periode is, je moet zoveel ballen in de lucht houden. Je wilt je kleine meiden voldoende aandacht geven, Lauren helpen met haar huiswerk en Lois snapt er natuurlijk nog niets van dat jij zoveel thuis bent. Je zult ook je moeder wel missen, zij kan nu niet naar jullie toe komen. Dirk kan ook niet zoveel doen als jij wellicht zou willen, tja met een eigen bedrijf is het in deze tijd zorgen om niet om te vallen.

En dan je werk: je bent gedreven en wilt het beste van jezelf geven. Maar je hebt te maken met een leidinggevende die niet de makkelijkste is. Begripvol zijn is niet haar grootste kracht. En je mist natuurlijk je collega’s om even bij te praten, te sparren. We hebben dan wel allerlei technische hulpmiddelen, maar dan nog! En die moeten het dan ook probleemloos doen, ook niet vanzelfsprekend bij jou in het kantoortje.

Ik mis jou ook en hoop dat we snel, al is het op anderhalve meter afstand, weer kunnen bijkletsen.

Zorg goed voor jezelf, blijf sterk en gezond,

Liefs van Hetty

----------------

Hi Elisa,

DIt alles werd je dus aangeboden door Hetty. 
Als het goed is heb je een heerlijke handcrème ontvangen.
Daar kan je natuurlijk je handen 'gewoon' mee insmeren, maar wanneer je gaat masseren
wordt het toch leuker.
Daarom nog een kort instructie filmpje voor jou:


Tijd om je handen daarna nog extra te verwennen?
Plastic handschoentjes er overheen, of bij gebrek daaraan kan je folie gebruiken en laat ze daar een kwartiertje lekker in 'sudderen' - worden ze blij van.

Lieve groet,

Het Haleakala-team

P.S. Blijf gezond