It’s the festive season, and the peeling season!

Op: Hit: 118

Ja echt, morgen 17 november komt Sinterklaas alweer aan in het land.. 
Dus de feest maand is nu echt aangebroken. Cadeau’s kopen of bestellen, surprises maken, gedichten in elkaar flansen en dan beginnen we nog niet over de kerst… 
De nachtjes worden nét iets korter want de sinterklaas/kerst stress neemt toe, de verwarming gaat aan, het wordt steeds wat kouder; winter is coming!
Helaas weten we allemaal wat stress, vermoeidheid, verwarming en kou met jouw huid doet. Niet veel goeds! Daarom is het verstandig om deze maanden extra aandacht te besteden aan jouw huidje. Dit kan met een lekker rijk serum, een mooie volle dag/nacht crème, een keertje extra scrubben of een lekker hydraterend masker… 
Heb je wat passend advies nodig? Haleakala gaat je helpen, met een huidmeting kunnen wij precies zien wat jouw huid op dit moment nodig heeft. 
https://haleakala.nl/home/633-huidmeting.html

Maar er is meer:

Heb jij last van:
- Rimpels?
- Pukkels?
- Littekens?
- (Hyper)pigmentatie?
- Verslapte huid?
- Rokershuid?
- Vermoeide huid?
- Acné huid?
- Droge huid?

Dan is het hoog tijd om op de reset button te klikken. En dat kan nu met onze fruitzuur peeling. Een serieuze huid verbeterende behandeling, die de huid hersteld en een instant glow geeft. 
De fruitzuren die in de peeling zitten werken etsend, dat wil zeggen dat ze diep de poriën doordringen zodat er een versnelde afschilfering komt van de diverse huidlagen. 
De behandeling kan enkel uitgevoerd worden en voor een optimaal resultaat kan het ook in kuurverband: 4 peelingen met minimaal 2 weken rust ertussen. Let op: het is een pittige behandeling dus de huid kan heftig reageren. Daarom is de downtime heel belangrijk. 
Houd er ook rekening mee dat de huid absoluut niet in aanraking mag komen met de zon! 
https://haleakala.nl/behandelingen/214-home-peeling.html
Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Friday Zaterdag Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December